etusivu | esittely | tuotteet | jälleenmyyjät | ajankohtaista | palautelomake

ATELJÉ HANNETAR

Ateljé Hannetar on vuonna 2002 perustettu yhden naisen yritys. Koulutukseltani olen tekstiilialan artenomi (AMK) ja taidekäsityöläinen. Asun ja työskentelen Etelä-Pohjanmaalla, Jurvassa. Hurahdin huopaan vuonna 1996 ja siitä lähtien olen intohimoisesti työstänyt huovasta kaikenlaista. Huovuttaessani en tunne olevani "töissä", se on enemmänkin elämäntapa.

Voitin vuonna 2002 MTK:n järjestämän valtakunnallisen liikelahjakilpailun kotieläin-sarjalla, sen myötä tulleet tilaukset antoivat lopulta sysäyksen perustaa oma yritys.

Valmistan käsin huovuttamalla värikkäitä, mieltä lämmittäviä tuotteita. Tuotteet ovat pääasiassa sisustus- ja käytöesineitä sekä liikelahjoja. Materiaaleina käytän pääosin suomenlampaanvillaa sekä villaan yhdistämällä silkkiä, pellavaa tai jotain muita luonnonkuituja. Huolellinen suunnittelu ja pitkä työkokemus takaavat tuotteidn laadun. Materiaalivalinnoissa ja työtavoissa pyrin mahdollisimman ekologisiin menetelmiin.

Huovutustöiden lisäksi yritykseni tarjoaa myös taide- ja sisustustekstiilien suunnittelua ja valmistusta sekä opetusta ja ohjausta erilaisista tekstiilialan tarjoamista tekniikoista. Järjestän kursseja enintään 12 hengen ryhmille joko omassa työpajassani tai tilaajan osoittamassa paikassa. Kurssi voidaan räätälöidä esimerkiksi työporukoille, lapsille, nuorille jne. Huovutusta sekä muita kursseja olen opettanut kansalaisopistossa sekä alan ammattioppilaitoksessa.

CV